December feestmaand

Cwines.nl wenst u zorgeloze feestdagen.

Voor de maand december hebben wij verschillende tips en suggesties voor u. Of u nu een kerstgeschenk of een Sinterklaas cadeau (eventueel met gedicht) of de juiste wijn-spijs combinatie zoekt wij hebben het of stellen het voor u samen.

Sinterklaas

Wilt u snel klaar zijn voor Sinterklaas? Kies online één of meerdere flessen en wij maken er een mooi cadeau van indien gewenst maken wij er zelfs een passend gedicht bij.
Ook hebben wij enkele wijnsuggesties op een rijtje gezet voor bij de zoetigheden die Sinterklaas altijd mee brengt.

Kerstpakketten

Ook voor kerstpakketten bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken dit jaar samen met het jonge bureau Creativenes en bieden u de mogelijkheid om een gepersonifiseerd kerstpakket samen te stellen. Klik hier voor de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Kerstgeschenken

Op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom of als blijk van waardering voor uw collega of zakenrelatie? Wij hebben geschenken met een thema voor u samengesteld. Maar ook hier zijn andere opties zeker mogelijk.

Wijn-Spijs advies
Wilt u bij uw kerstdiner goed voor de dag komen met de juiste wijn bij het juiste gerecht? Neem contact met ons op en wij helpen u met de juiste wijn-spijscombinaties.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »